УКР РУС

СК Дніпро-1 у матчі з 3-ма тривогами зазнав несподіваної поразки від Руха – Сарапій оформив автогол, Ледвій упіймав кураж

8 березня 2024 , 17:16 / Читать на русском

У матчі 20-го туру УПЛ Рух на виїзді здолав СК Дніпро-1 (1:0). Читайте звіт про гру на "Спорт 24".

УПЛ, 20-й тур

СК Дніпро-1 – Рух – 0:1

Гол: Сарапій, 5 (аг.)

Полісся достроково попрощалось з форвардом-легіонером – він проміняв СК Дніпро-1 на Першу лігу

Лідер чемпіонату України – СК Дніпро-1 – на своєму полі приймав Рух, який розпочав другу частину сезону без поразок. Гості вийшли вперед вже на 5-й хвилині зустрічі: Плюмен навісив з кутового і Сарапій обличчям спрямував сферу у дальній кут воріт. Голкіпер дніпрян намагався врятувати свою команду і встиг вибити м'яч у поле, але вже після того коли круглий перетнув лінію воріт.

За трохи Горбунов міг вирівнювати становище, але з його ударом низом Ледвій легко впорався. В середині тайму Дідик ледь не подвоїв перевагу Руха. І знову після кутового. Після навісу Роман з десяти  метрів не влучив головою у ворота. Згодом Філіппов практично втік на побачення з Ледвієм, але Слюбик в останній момент не дав пробити форварду дніпрян.

Вже у доданий час кіпер Руха зреагував на підступний удар суперника, а на добиванні Очеретько не розібрався, де ворота.

Під час перерви почалась повітряна тривога і початок другого тайму добряче затримався. Пауза пішла на користь господарям, які одразу ж взялись накочувати атаку за атакою на ворота суперника. На 62-й хвилині знову вище всяких похвал зіграв Ледвій, якому вдалось зреагувати на удар Піхальонка низом у дальній кут. В середині тайму арбітр знову змушений був оголосити антракт через чергову тривогу. 

Після відновлення матчу Гуцуляк змарнував божевільний момент, пробиваючи у правий кут – кіпер Руха потягнув. М'яч вилетів у поле і його добивав Сарапій – удар заблокували і сферу вибили на кутовий.

Господарі тиснули і, здавалось, от-от розпакують ворота суперника, але... вже третя тривога знову збила атакувальний шквал дніпрян. Потуг, аби врятувати нічию, у підопічних Юрія Максимова так і не вистачило.

Як наслідок, прикра поразка, яка поки залишила СК Дніпро-1 на першій сходинці з 38-ма очками. Рух набрав 33 бали і став п'ятим.