УКР РУС

Шовковський – про першу нічию на чолі Динамо: "Ми були несхожі самі на себе"

7 березня 2024 , 23:27 / Читать на русском

Наставник Динамо Олександр Шовковський прокоментував нічию в матчі з Вересом (1:1).

– Неприємно втрачати очки на останніх секундах матчу. Сьогодні у наших гравців я побачив не таке бажання, на яке очікував. На жаль, ми не довели цю гру до перемоги. Хоча і випустили наприкінці зустрічі захисників, адже розуміли, що суперник організує навалу на наші ворота, буде навантажувати нашу оборону. Мали спокійніше завершувати цю гру, але вже як є.

Динамо втратило перемогу над Вересом у драмі останніх хвилин – Шахтар може піти у відрив

– Прокоментуйте заміни, чи згодні, що не вгадали, випустивши Беніто?

– Перемагає, програє та грає унічию вся команда, тому по особистостях нічого не буду казати. Сьогодні у нас була невелика лава запасних, і у середині поля небагато чого можна було змінити. Дискваліфікований Бражко, відновлюється Ярмоленко, не міг грати Буяльський, вибули Царенко та Супряга. Тому ми були обмежені у виборі. Але футболісти, які грали сьогодні, перебувають у команді, у нас є своє обличчя. Ми маємо грати впевненіше. На початку другого тайму ми м’яч контролювали, потім чомусь подарували ініціативу супернику, і дали можливість Вересу почувати себе більш розкуто. Повертаючись до замін, скажу, що хтось може вийти вдало, хтось – невдало. На жаль, на останніх хвилинах трапилося те, що трапилося.

– Чи переглядали ви момент з призначенням пенальті? Чи справедливим він був, на ваш погляд?

– Ні, не дивився, бо ще не було часу, тому не можу коментувати той епізод.

– Динамо забило першим, такою була настанова на гру? Чи планували потім тримати центр, фланги та діяти на контратаках?

– Думаю, немає жодного тренера, який би давав настанову пропустити першими. Ми все розуміли й казали гравцям. Але, хочу відверто сказати, що сьогодні ми були несхожі самі на себе, тому результат закономірний, – цитує Шовковського офіційний сайт Динамо.