УКР РУС

Григорчук знайшов виправдання легіонеру, який побився з тренером Інгульця: "Є маленький нюанс"

25 лютого 2024 , 11:25 / Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Роман Григорчук прокоментував конфлікт за участі Зіги Бадібанги під час спарингу проти Інгульця.

Бельгійський легіонер шокував поведінкою в контрольному матчі проти команди з Петрового, в якому одесити поступились з рахунком 1:3. Футболіст вдарив асистента головного тренера Інгульця Ігоря Єрмакова та двома ногами влетів в опонента, за що отримав червону картку. 

Легіонер Чорноморця побився з тренером Інгульця та двома ногами влетів в опонента під час спарингу

Наставник "моряків" засудив такі дії свого підопічного, але знайшов мінімальне виправдання його агресії. 

"Я категорично проти подібних дій, коли футболісти трішки перегинають палку. Думаю, що у будь-якій тренувальній грі потрібно вести себе таким чином, щоб навіть тоді, коли назріває конфлікт чи якась провокація, все це пригасити.

Важливо розуміти, що для нас головне – грати і тренуватись, а не виясняти свої стосунки чи щось таке. Тож я вважаю: те, що відбулося – дуже неправильно. Слава Богу, що той футболіст, який був у цьому задіяний або брав безпосередню участь, вибачився перед всіма – відтак це питання закрите.

Але в цьому є лише один маленький нюанс. Як правило, подібні речі відбуваються з людьми, які люблять футбол. Бо ті, хто не дуже його любить або ж ставиться до нього рівно, то з ними зазвичай таке не трапляється. Що ж стосується згаданої людини, то можу сказати, що це досить принциповий футболіст, який хоче постійно вигравати, і маленький плюсик у цьому є. Але у згаданій ситуації більше – мінус", – наводить слова Григорчука UA-Футбол