УКР РУС

Чорноморець підписав двох легіонерів за день, серед них – дворазовий чемпіон Європи

24 лютого 2024 , 00:44 / Читать на русском

Чорноморець підсилився нігерійським хавбеком Джеком Іпалібо та португальським Форвардом Зе Гомесом.

Спершу прес-служба одеського клубу оголосила про трансфер нігерійського півзахисника Джека Іпалібо. За даними Transfermarkt, 25-річний гравець перейшов у статусі вільного агента.

Шовковський отримав потужне підсилення в Динамо – команда поповнилась одразу 7 гравцями

За свою кар'єру він встиг пограти за нігерійський Даймонд, іспанський Вільяреал, згодом побував в оренді у норвезькому Стрьомсгодсеті. Попереднім клубом Іпалібо була грецька Кіфісія. Transfermarkt оцінює цього хавбека у 450 тисяч євро.

Також "моряки" повідомили про те, що уклали контракт з португальським нападником Зе Гомесом. Він теж приєднався до Чорноморця у статусі вільного агента. 24-річний форвард є вихованцем Бенфіки. Виступав на умовах оренди за Портімоненсе, гданську Лехію та болгарський Черно Море. У лютому 2022-го став гравцем італійського Сереньо, а згодом румунського ЧФР Клуж. Попереднім клубом Зе Гомеса був кіпрський Етнікос.

Португальський новачок команди Романа Григорчука двічі ставав чемпіоном Європи – у складі збірних U-17 і U-19. За версією Transfermarkt, його вартість становить 225 тисяч євро.