УКР РУС

Президент Зорі збирається судитися з ван Леувеном через втечу до Шахтаря

23 лютого 2024 , 15:23 / Читать на русском

Президент Зорі Євген Геллер повідомив, що юристи клубу наразі працюють над позовом проти колишнього тренера Патріка ван Леувена.

"Звільнення двох тренерів за сезон? Це мої помилки. Я ні на кого не перекладаю. З Патріком вгадав, з іншими тренерами не вгадав. Вважаю, що Коваль добре провів збори, тож поки що у нас тренер Коваль. І нового я не шукаю. Перехід ван Леувена до Шахтаря? Не хочу це обговорювати, це моє внутрішнє. Але я негативно оцінив це.

Русин розкрив психологічні трюки ван Леувена в Зорі: "Злився, плювався"

Розлютився на нього? Неважливо. Він для мене не така важлива персона, щоб я на нього сердився. Мені було неприємно та несподівано. Я раніше дізнався, що він домовився з Шахтарем, до того, як дізнався, що він від нас йде.

Не було юридичного механізму, аби його втримати? Ми зараз намагаємося. Ми маємо ще рік, щоб подати на нього до суду. Нині юристи займаються. Якщо буде достатньо аргументів, тоді ми подамо. Щоб це був не звичайний пшик, а якесь серйозне рішення. Якщо це буде рішення, яке нам присудить 20 тисяч євро, ми не подаватимемо до суду", – розповів Геллер у коментарі ПроФутбол Digital.