УКР РУС

Мбаппе в Реал: відомо, коли французька зірка оголосить про відхід з ПСЖ

1 лютого 2024 , 16:21 / Читать на русском

Форвард Кіліан Мбаппе виконав останнє прохання ПСЖ перед прощанням.

25-річний французький нападник готується повідомити публічно про те, що не підписуватиме новий контракт із ПСЖ вже цього місяця, інформує Marca.

Мбаппе зробив вибір між Реалом і ПСЖ – мама зірвала джекпот

ПСЖ попросив Кіліана Мбаппе зберігати мовчання протягом січня, аби не нашкодити планам команди та й загалом усьому французькому футболу в розпал торгів за телевізійні права. Тепер французу нічого не заважає, аби оголосити про свої плани на майбутнє й вести перемовини з іншими клубами.

Раніше Bild повідомляв, що Мбаппе вже визначився з наступною зупинкою – це Мадрид. Нападник мріє перебратись у Реал та здобути з клубом омріяний трофей Ліги чемпіонів, який не підкорився йому в складі парижан.

Кіліан хоче заробляти в Реалі 70 мільйонів євро на рік. За приєднання на правах вільного агента форвард вимагає додатково 100 мільйонів євро бонусом плюс 25 мільйонів комісії для своєї матері й за сумісництвом консультантки.

Отже, за 5 років у столиці Іспанії сім'я Мбаппе може збагатитися на близько 400 мільйонів євро. До прикладу, таку ж суму футболіст міг заробити на рік швидше у ПСЖ, якби погодився пролонгувати контракт.