УКР РУС

Норвезькі кривдники Зорі зроблять щедрий подарунок Україні – допомога вже в дорозі

21 січня 2024 , 12:32 / Читать на русском

Норвезький Буде-Глімт вкотре демонструє підтримку Україні.

Чинний чемпіон Норвегії вирішив зробити неочікуваний подарунок українцям. Клуб оголосив про нового технічного спонсора, що свідчить про необхідність зміни футбольного екіпірування. Першого січня клуб підписав контракт на п'ять років з популярним брендом Puma.

Свьонтек: У центрі уваги має бути допомога українським гравцям, а не те, що відбувається з агресорами

Оскільки старе спорядження італійської компанії Diadora залишилося непотрібним, Буде-Глімт відправить його в Україну. Допомогу складатиме весь інвентар та теплий одяг. 

"Це правда. Все наше старе спорядження Diadora відправляється в Україну автотранспортом", – підтверджує інформацію клуб в коментарі Трибуні

Однак більш детальної інформації, куди відправляться речі, поки немає.

Вболівальники Буде-Глімт неодноразово проводили акції у підтримку Україні, зокрема в одному з єврокубкових матчів проти Селтіка підтримували улюблений клуб з українськими прапорами. 

Нагадаємо, норвезький багаторазовий чемпіон добре знайомий українським фанам. У сезоні 2021/22 Буде-Глімт добряче попсував нерви луганській Зорі в груповому етапі Ліги конференцій. У Норвегії господарі перемогли 3:1, а в домашньому матчі луганці зіграли внічию – 1:1.