УКР РУС

Головний тренер Руха розповів, чи надходили в клуб пропозиції щодо молодих зірок

30 грудня 2023 , 10:29 / Читать на русском

Віталій Пономарьов прокоментував зацікавленість закордонних клубів до Квасниці, Сапуги та Слюбика.

Наставник стверджує, що львівський клуб не збирається утримувати футболістів, якщо будуть надходити пропозиції. Крім того, поділився, як гравці сприймають всі трансферні чутки. 

Захисник Руха зацікавив Лаціо – влітку інший європейський клуб запропонував 2,5 млн євро

"Ще вчора левова частка гравців Руху була юнаками, а сьогодні на них вже звертають увагу мас-медіа, починають піарити. От вони й реагують на це – кожен по-різному. Я дуже вдячний усім хлопцям, з ким працюємо в нашій команді. Бачу, що вони всі ці речі правильно сприймають і продовжують професіонально ставитись до своїх обов’язків. Їх не повинні збивати з пантелику розмови або чутки, що їх кудись запрошують.

Я їм завжди кажу: "Ви працюйте над собою, щоб було ще більше пропозицій. І якщо буде конкретне звернення до нашого клубу від охочих, то Рух не стане вас тримати".

Але поки що лише багато чуток, а от офіційних листів немає. Такого не було, щоб якийсь клуб хотів запросити Квасницю, Сапугу чи Слюбика. Все це на рівні розмов. Тож на це не варто зосереджувати увагу, а потрібно далі працювати", – наводить слова Пономарьова UA-Футбол.