УКР РУС

"Судакова зараз не відпустять": відомий тренер поставив хрест на зимовому трансфері зірки Шахтаря

25 грудня 2023 , 16:07 / Читать на русском

Колишній головний тренер Чорноморця і Маріуполя Олександр Бабич поділився думками щодо можливого трансферу Георгія Судакова з Шахтаря.

"Його трансфер – це тільки ціна питання. Однак, враховуючи серйозні завдання, які стоять перед Шахтарем в УПЛ і в Лізі Європи, оптимальний варіант – залишити Судакова, і повернутися до його продажу влітку. Судаков, безумовно, великий талант, бачить поле, наче з висоти, але поки що йому не вистачає стабільності.

Барселона приєдналась до полювання на зірку Шахтаря

Майбутні пів року можуть піти на користь Шахтарю й Судакову, який набере форму і покаже себе більш яскраво. Порівнювати його ситуацію з відходом Трубіна неправильно. Трубін не підписував новий контракт, а у Судакова угода з Шахтарем буде діяти ще довго.

Де гарантія, що продавши Судакова, наприклад, за 40 млн євро, Шахтар, через програш чемпіонства і невдачу в єврокубках, втратить ті ж самі 40 мільйонів, а то й більше? Думаю, Судакова зараз не відпустять", – цитує Бабича Footboom.

Нагадаємо, у поточному сезоні Георгій Судаков провів 18 матчів за Шахтар, відзначившись 3 голами та 1 асистом. Контракт півзахисника з "гірниками" розрахований до 2028 року. Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 18 млн євро. Головним претендентом на Судакова є туринський Ювентус.