УКР РУС

Сабо відверто оцінив шанси Динамо на чемпіонство з Шовковським, штрикнувши Луческу: "Беруть незрозумілих "лалатовичів"

13 грудня 2023 , 14:56 / Читать на русском

Екс-тренер "біло-синіх" Йожеф Сабо поміркував над перспективами киян у поточному сезоні.

"Шовковський виграв усі матчі, тому керівництво Динамо вирішило поставити його. Це оптимальний варіант. Кого можна зараз знайти? Хорватські та сербські тренери набагато гірші за Шовковського. 

Минай влаштував фінансову революцію у клубі – стало відомо, скільки отримуватимуть ті, хто залишиться

Я не знаю, який легіонери мають "блат", що на два-три місяці беруть наші команди, а потім їдуть. Беруть незрозумілих "лалатовичів", які просто розвалюють команди і нічого після себе не залишають. Керівникам клубів треба ж думати хоч трішки!

Це вже точно не Динамо Луческу. Румун давно махнув рукою на команду, тим більше після перенесеної операції. В Динамо при ньому не було дисципліни, грали, як могли. Зараз у команді вже видно руку Шовковського. Є хороша ігрова дисципліна, менше помилок, пресинг при втраті м'яча, щоправда, не всі хлопці це засвоїли. 

За які місця Динамо боротиметься у цьому сезоні? За втраченими очками кияни ділять перше місце з Шахтарем, але ці очки ще потрібно набрати. Подивимося. Думаю, Шовковський може привести Динамо до чемпіонства. Також багато чого залежатиме від суддівства, яке мені не дуже подобається в нашому чемпіонаті. Помилок купа! В порівнянні з АПЛ – небо і земля", – цитує Сабо Український футбол.

Нагадаємо, після 14-ти турів Динамо йде у турнірній таблиці УПЛ на п'ятій сходинці, набравши 28 очок і має три гри в запасі.