УКР РУС

Судаков став головною ціллю Ювентуса – "Стара Синьйора" шукає десятки мільйонів

7 грудня 2023 , 22:39 / Читать на русском

Хавбек Шахтаря Георгій Судаков може вже взимку перебратись у Турин.

Пріоритетним трансфером "зебр" у прийдешнє зимове трансферне вікно стане 21-річний півзахисник Шахтаря. Про це повідомляє Tuttosport.

Судаков підписав контракт із агентством Шаблія ProStar

Раніше фаворитом Ювентуса був Доменіко Берарді. Втім туринці досі не змогли домовитись із Сассуоло щодо ціни за 29-річного нападника і тому вирішили вийти з переговорів.

У трансфері Георгія Судакова зацікавлений спортивний директор команди Крістіано Джинтолі. Він особисто відвідав матч збірної України проти Італії у відборі на Євро-2024 та переконався, що "Стара Синьйора" потребує підсилення в особі українця.

Джерело зазначає, що перехід Судакова обійдеться Ювентусу у 25 мільйонів євро. Тому в клубі вже почали шукати можливості продати деяких гравців, відправити в оренду або зекономити витрати в інший спосіб. 

Нагадаємо, у поточному сезоні Георгій провів 16 матчів за Шахтар, в яких відзначився 3 голами і 1 асистом. Крім цього, він забивав за національну збірну України в матчі відбору до Євро-2024 проти Північної Македонії (2:0). Портал Transfermarkt оцінює 21-річного хавбека у 15 млн євро. Його контракт з "гірниками" розрахований до літа 2028-го.