УКР РУС

Гент – Зоря: прогноз букмекерів на матч Ліги конференцій

30 листопада 2023 , 11:03 / Читать на русском

Гент прийматиме луганську Зорю в п'ятому турі Ліги конференцій. Прогноз букмекерів на матч підкаже Спорт 24.

Матч Гент – Зоря відбудеться вже сьогодні, 30-го листопада. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом. 

Луганський клуб успішно стартував у групі, розписавши нічию з тим же таки Гентом, а далі переграв Брейдаблік у найвіддаленішому в історії клубу виїзному матчі. За цим слідували спарені матчі проти Маккабі Тель-Авів за путівку в плей-офф, які "мужики" програли. Не допомогла навіть зміна тренера. Після першої поразки Валерій Кривенцов подав у відставку, а невдовзі клуб тимчасово очолив Юрій Коваль.

В УПЛ Зорі також приходиться несолодко. Команда впала на передостанню сходинку у зону прямого вильоту. У матчі проти Гента луганцям, ймовірно, не допоможуть травмовані Бутко і Вантух. Натомість у бельгійського клубу справи йдуть куди краще. Підопічні Ванхазебрука тримаються третього місця в Лізі Жупіле і лідирують в групі ЛК, випереджаючи Маккабі Тель-Авів на 1 пункт.

Вболівай та роби прогнози.
Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом протистояння Гент. Перемогу "буйволів" оцінюють коефіцієнтом 1.23. Звитяга Зорі помножить ставку на 14.00. Цінник нічиєї – 6.90.

Фахівці очікують на результативну гру. На стандартний тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1.55, аналогічний тотал менше – за 2.52. Ставки на те, що обидві команди заб'ють приймають з коефіцієнтом 2.32.