УКР РУС

Верес вирвав перемогу над Металістом 1925 у гольовій перестрілці – харківʼяни грали у меншості з 8-ї хвилини

25 листопада 2023 , 16:59 / Читать на русском

Верес приймав Металіст 1925 у рамках 15-го туру української Премʼєр-ліги.

УПЛ. Тур 15 

Верес – Металіст 1925 – 4:3

Голи: Шевченко, 14, В. Шарай, 36, Дахновський, 69 (пен.), Гайдучик, 90 – Борячук, 4, Русин, 55, Ткачук, 59

Вилучення: Курило, 8

Матч між командами розпочався дуже насичено. Ще на 4 хвилині Борячук відкрив рахунок у матчі, скориставшись тим, що Когут невдало відбив мʼяч перед собою. 

Кривбас мінімально здолав Минай в дебюті Любеновіча та очолив УПЛ

Проте за кілька миттєвостей Курило підвів харківʼян та заробив вилучення за фол останньої надії проти Дахновського. Верес вдало скористався кількісною перевагою. Спочатку Шевченко опинився першим на добиванні та відновив паритет, а невдовзі Владислав Шарай вивів "червоно-чорних" вперед пострілом у дальній кут після подачі від Яго. 

По перерві Металісту 1925 вдалося зрівняти шанси. Контратака завершилася результативним ударом у виконанні Русина. Харківʼяни знову продемонстрували чудову результативність та у меншості вийшли вперед – Такачук після навісу з кутового переправив мʼяч у ворота.

Під завісу гри Дахновський заробив пенальті та сам пішов пробивати – не схибив. Лавриненко випустив у вирішальні хвилини на поле Гайдучика і не прогадав. Нападник заштовхав мʼяч у ворота та приніс перемогу Вересу. 

Отже, "червоно-чорні" у турнірній таблиці УПЛ йдуть 14-ми з 11 очками. А ось Металіст 1925 перебуває на 11 місці з 15 балами.