УКР РУС

"Зняв труси й говорить по телефону, а я злюся!": наставник Динамо З пояснив відсторонення екс-гравця збірної України

24 листопада 2023 , 13:22 / Читать на русском

Головний тренер Динамо Загреб Сергей Якіровіч пояснив, чому українець Богдан Михайличенко опинився без ігрової практики.

Очільник загребського клуб не задоволений ставленням нашого оборонця до команди. Зокрема, тренер хотів би бачити більшу залученість українця в колектив.

Миколенко – найкращий гравець Евертона в сезоні, коштовні новачки опинилися позаду

"Після поразки від Баллкані в Приштині я вирішив його відсторонити. Громадськість думає, що я зробив це через його гру, але це неправда. Тому що якби я саджав гравців за їхню гру, я б міг позбутися десятьох!

Богдан прийшов після гри в роздягальню, зняв труси і взяв телефон, розмовляв по телефону так, ніби нічого не сталося... Я злюся через поразку! Виходить, що він з командою тільки фізично, а його дух в іншому місці. Я думаю, що такі гравці нам не потрібні", – цитує наставника Динамо З germanijak.hr.

Нагадаємо. що востаннє на поле Михайличенко виходив ще 5 жовтня у грі Ліги конференцій проти Баллкані. Динамо Загреб тоді поступилося з рахунком 0:2. А українського захисника відсторонили від першої команди і перевели тренуватися з юніорською. Узимку, найімовірніше, хорватський клуб розірве контракт з нашим оборонцем.