УКР РУС

Юнацькі збірні України з футболу контролює "усім відомий агент" – скандал імені Кревсуна отримав продовження

13 листопада 2023 , 11:24 / Читать на русском

Журналіст Володимир Звєров висловився щодо ситуації з ігноруванням збірною України U-19 півзахисника Борусії Дортмунд Данила Кревсуна.

"Телефонують молодим хлопцям (16-17 років), які виступають за кордоном, телефонують їхнім батькам та пропонують послуги всім відомого агента.

"Ми не знали цього футболіста": наставник збірної України U-19 ганебно пояснив відсутність хавбека Борусії Д у заявці

Якщо людина відмовляється, то натякають, що потрапити в юнацьку збірну буде дуже складно. Не думайте, що це жарт. Тому, може, якихось футболістів ніхто й не бачить, якихось футболістів ніхто й не знає", – повідомив Володимир Звєров в ефірі авторської програми ПРОФУТБОЛ Digital.

За інформацією журналіста, наразі за кордоном перебувають понад 2 тисячі українських футболістів. Це гравці, які не повернулися після початку повномасштабного вторгнення та діти, які втекли від війни. 

Нагадаємо, раніше Юлія Кревсун, мама українського півзахисника Борусії Дортмунд U-19 Данила Кревсуна, розкритикувала наставника збірної України U-19 за те, що той не викликав її сина у табір національної команди. Головний тренер Олег Кузнєцов зізнався, що нічого не знав про гравця.