УКР РУС

Мудрик повернувся до повноцінних тренувань

3 листопада 2023 , 15:53 / Читать на русском

Український вінгер Челсі Михайло Мудрик готується до лондонського дербі проти Тоттенхема.

Хавбек лондонського клубу і збірної України Михайло Мудрик уже працює в загальній групі "пенсіонерів". Перед столичним дербі проти Тоттенхема наш гравець приступив до повноцінних тренувань у складі "синіх", повідомляє офіційний сайт Челсі.

Мудрик підкорює серця вболівальників Челсі – українець з відривом лідирує за найкращий гол "синіх" у жовтні

Відповідно український легіонер лондонців Михайло Мудрик повністю відновився від травми. Нагадаємо, що укарїнець отримав м'язове пошкодження на тренуванні напередодні гри з Брентфордом в англійській Прем'єр-лізі.

Окрім поєдинку в чемпіонаті Англії, у якому "сині" поступилися вдома 0:2, Михайло Мудрик через цю ж м'язову травму не зміг допомогти Челсі й у матчі Кубка англійської ліги. Однак у кубковій грі з Блекберном лондонці тріумфували - 2:0.

Додамо, що в цьому сезоні Михайло Мудрик взяв участь у 8 матчах Челсі. І, за відведений на полі час, українець зумів відзначитися 2 голами. Однак Челсі, попри коштовні трансфери влітку, видали невдалий старт сезону і через це посідає тільки 11 місце у турнірній таблиці АПЛ. І поступається аж 11 очками Ліверпулю, що йде четвертим у зоні Ліги чемпіонів.