УКР РУС

Пушіч оцінив свій дебютний матч на чолі Шахтаря проти Барселони

26 жовтня 2023 , 00:27 / Читать на русском

Маріно Пушіч прокоментував поразку своїх підопічних у поєдинку проти Барселони (1:2).

"Останні три дні були приголомшливими. Я змінив клуб, перебравшись з одного великого клубу в інший, і потрапив із корабля на бал – відразу на непросту гру з Барселоною. Це було метушливо!

Ефектний гол Судакова у відеоогляді матчу Барселона – Шахтар – 2:1

Моя команда пережила багато емоцій. За кілька днів у них змінилося три тренери. Вони футболісти, але вони теж люди – ми не можемо забувати, що у них є емоції. Вони дали Барселоні бій сьогодні ввечері, тому я дуже цим пишаюся.

Мої гравці зробили все, що я просив. Вони проявили сміливість, коли потрібно було страждати. Вони підтримували один одного. Ми добре пресингували без м'яча, але для інтенсивності при володінні м'ячем проти такої команди, як Барселона, я думаю, хлопці показали індивідуальність і потенціал. Я ними дуже задоволений.

Коли я дивлюся футбол, я хочу отримувати від нього задоволення. Шахтар – топ-команда, і ми повинні грати в хороший футбол. Ми повинні чинити тиск на суперника і намагатися нав'язати свою гру. Сьогодні ввечері я бачив саме це.

Чому я не зробив багато замін? Команда грала в досить хороший футбол, тому в замінах не було особливого сенсу", – наводить слова Пушіча Футбол 24.