УКР РУС

"Гра проти Шахтаря дуже важлива": форвард Барселони впевнений у перемозі каталонців

24 жовтня 2023 , 23:29 / Читать на русском

Нападник Барселони Ферран Торрес оцінив готовність на матч проти Шахтаря у груповому етапі Ліги чемпіонів.

"Ми повинні думати про математичний вихід в плей-офф. Барса – це клуб, який зобов'язаний вигравати всі змагання. Це пов'язано з історією команди. Гра проти Шахтаря дуже важлива. Ми повинні здобути три очки, що стане додатковою мотивацією для гри на вихідних проти Реала.

Тренер Барселони знає "Ахіллесову п'яту" Шахтаря:  "У них немає страху – вони можуть нас здивувати"

Я відчуваю себе впевнено, задоволений тим, як йдуть справи. Я користуюся можливістю і намагаюся показати себе якнайкраще та допомогти команді. Щоразу, коли опиняюсь на полі, незалежно від того, виходжу я на заміну чи в старті, намагаюся показати свою найкращу версію – допомагати, забиваючи або асистуючи.

Вдячний Хаві. Він додав мені впевненості. Я багато чому навчився у нього. Ми говоримо про те, в чому я можу вдосконалюватися. Настав час взяти на себе відповідальність в атаці. Я готовий зробити крок вперед.

Молоді гравці? Вони прийшли сильними та з хорошими якостями. Є тиск, але вони також мають величезний потенціал. Подивіться на Гіу, йому знадобилося лише 35 секунд, щоб забити. Він може нам допомогти", – цитує Торреса Marca.