УКР РУС

Ванда Нара розсекретила стан здоров'я: "Тітонько, скажи правду: мама помирає?"

16 жовтня 2023 , 18:46 / Читать на русском

Ванда Нара, дружина форварда Галатасарая Мауро Ікарді, розповіла, як почувається після підозри на тяжку хворобу.

Кілька місяців тому Ванда Нара ошелешила шанувальників страшною звісткою. Під час планової діагностики лікарі запідозрили у неї лейкемію.

18-річного іспанського футболіста знайшли мертвим – тіло застрягло між вагонами потяга

Нещодавно стартували зйомки аргентинської версії шоу "Танців з зірками", у яких обраниця Ікарді бере участь. Нара поділилася своїм самопочуттям. "Зусилля, напругу, тренування я можу витримати.  

Я також тут, щоб надіслати месидж моїм друзям та дітям. Вони бачать, що я рішуча, що я не сиджу замкненою вдома, що можу стрибати, робити піруети. Сподіваюся, вони розуміють, що мама непереможна", – наводить слова зіркової блогерки Sport.es.

Також Ванда розповіла, що досі не отримала остаточного висновку медиків щодо підозри на лейкемію. Її діти дуже стурбовані та запитують у її сестри Зіїри: "Тітонько, скажи, мама помирає, але нічого не говорить нам?".

Бізнес-леді додала, що чимало людей вважають, що вона не хвора, а лише прикидається. Однак Нара різко відкинула ці звинувачення: "Я ніколи не гралася з хворобою. Особливо тому, що я мати і знаю, що брехня повертається до тебе бумерангом. Проблема в тому, що якщо люди не бачать тебе в ліжку, в лікарні, без волосся, вони думають, що ти в порядку.  Але що вони знають про те, що я відчуваю, про ліки, які приймаю, про мій страх?".