УКР РУС

Зінченко застеріг від недооцінки Північної Македонії: "Вони залишили Італію без чемпіонату світу"

14 жовтня 2023 , 13:00 / Читать на русском

Універсал збірної України Олександр Зінченко поділився думками про жовтневі поєдинки відбору на Євро-2024.

"У нас бойовий настрій. Усі хлопці добре налаштовані, ми розуміємо важливість цієї гри. Знаємо, що квитки на матч розкупили дуже швидко, тож очікуємо побачити на трибунах багато українців. 

Україна – Північна Македонія: де дивитися матч відбору на Євро-2024

Щодо Північної Македонії, то, окрім першого тайму в Скоп'є, ми пам'ятаємо цю команду із чемпіонату Європи. Дуже сильна збірна, яка багато разів це доводила й показувала високий рівень гри навіть проти топ-команд. Не забуваймо, що вона залишила збірну Італії без чемпіонату світу. Тож для протистояння з нею потрібна дуже хороша підготовка. Недооцінки в жодному разі немає. 

Щодо гри з Мальтою, то сконцентруймося на сто відсотків на першому матчі, а потім уже будемо говорити про другий. Я розумію, що на нас чекають два дуже серйозні та відповідальні поєдинки, але весь фокус зараз — на першому. 

Звичайно, нам буде дуже бракувати Циганкова та Ярмоленка, але наразі тут зібралася дуже хороша команда. Тренерському штабу є з кого вибирати заміну.

Сам стадіон компактний. Ми вже з хлопцями розмовляли, що буде хороша атмосфера через велику кількість українців. Із нетерпінням чекаємо на матч", – сказав Зінченко в інтерв'ю для УАФ.