УКР РУС

Україна – Північна Македонія: Миколенко назвав небезпечну сторону суперника

13 жовтня 2023 , 21:53 / Читать на русском

Захисник збірної України Віталій Миколенко прокоментував майбутній матч проти Північної Македонії у рамках кваліфікації Євро-2024.

"Думаю, про специфіку гри Північної Македонії краще запитувати у головного тренера. Я виходжу на поле й виконую те, про що мене просить тренер. У них дуже хороша лінія атаки, вони полюбляють діяти на контратаках. Думаю, вони будуть грати саме так, у такий же спосіб, як грали проти нас останній матч.

"Ми в рівних умовах": Ребров – про план на гру та втрату ще одного гравця перед матчем з Північною Македонією

Я згоден з тренером, що наступний матч – завжди найважливіший. Якщо ми не будемо брати три очки в кожній грі, то буде важко боротися за вихід з групи. Якщо ми з Мудриком майже рік граємо разом на одному фланзі, то він вже й не такий новий партнер... Намагаємося з Михайлом налагодити взаємозв'язки. З кожним збором у нас це виходить все краще як на полі, так і поза його межами. Все відбувається добре", – сказав Миколенко в ефірі YouTube-каналу УАФ.

Поєдинок між Україною та Північною Македонією відбудеться у суботу, 14 жовтня, на стадіоні Дженералі Арена у Празі. Початок матчу о 16:00 за київським часом.