УКР РУС

Динамо поставило на місце Ілона Маска за образу Зеленського – фото

2 жовтня 2023 , 14:38 / Читать на русском

Київське Динамо оригінально відповіло американському мільярдеру Ілону Маску на обурливий допис про Президента України Володимира Зеленського.

Напередодні Ілон Маск опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Х (колишній Twitter), яка йому й належить, мем із Володимиром Зеленським, підписавши його так: "Коли минуло п'ять хвилин, а ти не попросив допомоги у мільярд доларів".

Маск – Цукерберг: бій мільярдерів можуть провести в Колізеї

Офіційний акаунт київського Динамо не зміг пройти повз викид мільярдера, відповівши власним мемом із зображенням Маска: "Твоє обличчя, коли вже 5 хвилин не розповсюджував російську пропаганду".

До слова, Ілон вже не вперше підіграє країні-терористу. У вересні стало відомо, що 2022 року техно-мільярдер наказав відключити Starlink поблизу тимчасово окупованого півострова Крим, щоб завадити українським силам оборони атакувати флот росії. Про це йдеться у фрагменті біографічної книги про Маска авторства Волтера Айзексона.

Ще не так давно він збирався влаштувати поєдинок за правилами ММА проти власника корпорації Meta (Facebook) Марка Цукерберга, та тепер ажіотаж навколо протистояння техно-мільярдерів зійшов нанівець.