УКР РУС

Жирона – Реал: прогноз букмекерів на битву Довбика і Циганкова за лідерство Ла Ліги

29 вересня 2023 , 17:01 / Читать на русском

Жирона прийматиме Реал у поєдинку 8-го туру чемпіонату Іспанії. Прогноз букмекерів на матч підкаже Спорт 24.

Каталонці зіграють проти Реала вже у суботу, 30-го вересня. Стартовий свисток на Монтіліві пролунає о 19:30 за київським часом.

Довбик – про історичний успіх Жирони: "Граємо від щирого серця"

Довбик, Циганков і Ко розпочали сезон з нічиєї в гостьовому матчі проти Реал Сосьєдада, після чого видали серію із 6 поспіль перемог та одноосібно очолили Ла Лігу (19 очок). Цікаво, що останній матч жиронців проти Реала у квітні завершився погромом на Монтіліві (4:2).

Тодішній форвард "біло-червоних" Таті Кастельянос став першим футболістом за останні 75 років, який зміг забити більше ніж три м'ячі у ворота "бланкос". Автор покера вже покинув команду та перебрався в Лаціо, та у Жироні його успішно замінив Артем Довбик, який вже настріляв 3 голи та віддав два асисти за новий клуб.

Реал стартував у Прімері з п'яти поспіль перемог навіть попри травми Куртуа, Мілітао та Вінісіуса. Втім перший же серйозний суперник Атлетіко завдав підопічним Карло Анчелотті значних клопотів (1:3). Наразі мадридці дихають Жироні у спину з 18 очками в активі та можуть скинути з вершини Ла Ліги. Тим паче до команди вже повернувся Вінісіус та встиг відіграти матч з Лас-Пальмасом (2:0). 

Вболівай та роби прогнози.
Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом протистояння Реал Мадрид. Перемогу "бланкос" оцінюють коефіцієнтом 1.99. Звитяга Жирони помножить ставку на 3.75. Коефіцієнт на нічию – 3.85.

Експерти очікують результативної гри. На стандартний тотал більше (2,5) можна поставити з коефіцієнтом 1.63, аналогічний тотал менше – за 2.35. Ставки на те, що обидві команди заб'ють приймають з коефіцієнтом 1.54.

Гол Артема Довбика оцінюють у 2.80, а забитий м'яч Віктора Циганкова – 4.00. Результативна дія Вінісіуса помножить ставку на 2.40, а Джуда Белінгема – на 2.80.