УКР РУС

Інтер Маямі без Мессі розгромно програв в матчі МЛС – Кривцов вийшов на останніх хвилинах

17 вересня 2023 , 09:57 / Читать на русском

Інтер Маямі зустрівся з Атлантою Юнайтед у матчі МЛС.

МЛС-2023

Атланта Юнайтед – Інтер Маямі – 5:2

Голи: Муюмба, 36, Міллер, 41 (аг.), Леннон, 44, Якумакіс, 76, Вольфф, 89 – Кампана, 25, 53 (п.)\

Інтер Маямі на виїзді поступився Атланті Юнайтед. За команду гостей не виступив Ліонель Мессі. Також місця у стартовому складі не знайшлося для українця Сергія Кривцова, якому дали відпочити після участі у матчах збірних. 

Мессі зібрав натовп зірок Голлівуду на матчі Інтер Маямі – відео манії в Лос-Анджелесі

Гості відкрили рахунок – відзначився Кампана. Згодом господарі відновили паритет, а через декілька миттєвостей вирвалися уперед завдяки автоголу Міллера. Ще до перерви Атланта встигла забити гол у роздягальню. По перерві Кампана з пенальті оформив дубль. На екваторі тайму Якумакіс знову збільшив перевагу господарів до двох голів, а гол Вольффа наприкінці гри поставив крапку у зустрічі. 

Кривцов з'явився на полі в кінці матчу і за 14 хвилин встиг зробити 13 доторків до м'яча, віддати один довгий пас з двох, а точність його передач становила 92%. Статистичний портал SofaScore поставив українцю міцні 6,4 бала. Зазначимо, що шестеро гравців отримали нижчі оцінки.

Нагадаємо, у турнірній таблиці МЛС після 28-ми турів Інтер Маямі продовжує йти передостаннім, набравши 28 очок (і має гру в запасі).