УКР РУС

Олександрія розписала нічию з Минаєм – арбітр не дозволив завершити гольовий момент

16 вересня 2023 , 20:59 / Читать на русском

Олександрія зустрілася з Минаєм у матчі 7-го туру української Прем'єр-Ліги.

Українська Прем'єр-ліга. 7 тур.

Олександрія – Минай – 1:1

Голи: Кулаковський, 73 (пен) – Гунічев, 61

Аутсайдер чемпіонату України Минай ще не отримував омріяних 3-х очок у нинішньому сезоні, а у крайній дуелі розгромно програв Шахтарю (1:4). Натомість команда Руслана Ротаня вдало розпочала цей сезон, проте наразі переживає сильний спад. В останньому матчі вона поступилася Ворсклі (0:1).

Шахтар у більшості вистраждав перемогу над Оболонню перед стартом в ЛЧ

У першому таймі закарпатці діяли досить активно. На 25-й хвилині Гунічев мав чудову нагоду розмочити рахунок, та не влучив головою по м'ячу. До кінця першого тайму жодній з команд не вдалося забити.

По перерві після навісу з кутового Гунічев забив м'яч у ворота. Згодом гості могли подвоїти перевагу, проте Бандура зреагував на удар Джевані з-за меж штрафного. Через декілька миттєвостей Олександрія відквитала гол – Кулаковський успішно виконав пенальті. Під завісу матчу олександрійці атакували значно більше. На компенсованих хвилинах Олександрія забила гол, однак арбітр за мить до цього дав фінальний свисток. М'яч не залишив межі поля.

Наразі Олександрія посідає 9-те місце турнірної таблиці УПЛ (8 балів), натомість Минай розташувався на останній сходинці (3).