УКР РУС

Україна U-21 зі складної перемоги над Північною Ірландією стартувала у відборі Євро-2025

12 вересня 2023 , 21:26 / Читать на русском

Молодіжна збірна України зустрічалася з Північною Ірландією в рамках відбору Євро-2025.

Відбір на Євро-2025. Тур 1

Україна U-21 – Північна Ірландія U-21 – 1:0

Гол: Роман, 70

Українська команда розпочала свою боротьбу за путівку на чемпіонат Європи. Першим суперником стала збірна Північної Ірландії. Також у групі F змагаються Англія, Люксембург, Азербайджан та Сербія.

Україна U-21 програла Німеччині в дебютній грі Мельгоси – фіаско перед матчем відбору Євро-2025

Україна у першому таймі пресингувала однолітків з Північної Ірландії та створила кілька небезпечних моментів. Зокрема Брагару вийшов на ударну позицію та цілився у ближній кут – голкіпер зіграв надійно. За кілька миттєвостей Максим мав ще один шанс відзначитися, але мʼяч зрадницьки пролетів повз ворота. Гаряче було і біля володінь нашої команди. Роману довелося вибивати мʼяч з лінії воріт після удару Маршалла, який скористався невдалою скидкою Салюка.

Підопічні Мельгоси вийшли вперед на 70 хвилині. Квасниця знайшов у штрафному Романа, а той потужно пробив повз голкіпера. Гості намагалися щось створювати. Нещерету навіть довелося рятувати свою команду на останніх хвилинах матчу після того, як МакКлілланд головою переправив мʼяч у ворота. Проте українцям вдалося втримати перемогу.

 Україна заробила перші 3 очки у групі F. Після завершення матчу команди навіть влаштували сутичку, але емоції вдалося швидко вгамувати.