УКР РУС

Україна – Англія: прогноз букмекерів на матч відбору Євро-2024

7 вересня 2023 , 14:54 / Читать на русском

Україна прийме Англію у номінально домашньому поєдинку п'ятого туру відбору на Євро-2024. Спорт 24 підкаже прогноз букмекерів на це протистояння.

Футбольна битва відбудеться вже цієї суботи, 9 вересня. Розпочнеться поєдинок о 19:00 за київським часом. Вболівати за команду Сергія Реброва можна буде, стежачи за грою у прямому ефірі на місцевих телеканалах Суспільного та на медіасервісі Megogo.

Мудрик потужно налаштовується на матч з Англією: "Якщо думаєш, що програєш, то краще не виходити на поле"

Зустріч першого туру завершилася для "синьо-жовтих" поразкою на Вемблі (0:2). У наших воротах тоді розписалися Харрі Кейн і Букайо Сака. Тепер Україна спробує взяти реванш у матчі, де буде номінальним господарем. Через війну, яку розв'язали російські терористи, підопічні Реброва змушені приймати суперників у Вроцлаві.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом матчу вважає Англію. Коефіцієнт на перемогу команди Гарета Саутгейта – 1,47 бала. Ціна нічиєї – 4,60. Натомість звитягу України вважатимуть сенсацією – 8,20 бала.

Фахівці вважають найімовірнішим автором голу англійського бомбардира Харрі Кейна (1,90). Також високо оцінюють шанси його колег по збірній Букайо Сака (2,50), Джуда Беллінгема (2,70) та Каллума Вілсона (2,70).

Вболівай та роби прогнози.
Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Нагадаємо, у трьох матчах єврокваліфікації Україна набрала 6 очок – після поразки від "Трьох левів" наша збірна здолала Північну Македонію (3:2) та Мальту (1:0). Наразі Україна посідає друге місце у групі С. Англія розташувалася на вершині. Італія йде третьою. Саме зі "Скуадрою Адзуррою" команда Реброва зустрінеться після англійців. Протистояння відбудеться 12 вересня у Мілані.