УКР РУС

Реал дотиснув Сельту в дебюті конкурента Луніна – Беллінгем продовжує гольову феєрію

26 серпня 2023 , 00:29 / Читать на русском

Сельта зустрічалась з Реалом у третьому турі Ла Ліги.

Прімера. Третій тур

Сельта – Реал Мадрид – 0:1

Гол: Беллінгем, 81

Нереалізований пенальті: Родріго, 68

Як і передбачалося, у стартовому складі мадридців на матч із Сельтою вийшов новачок Кепа Аррісабалагу, залишивши Андрія Луніна в запасі. Для іспанського кіпера це був дебют за нову команду. 

Дружина Кепи лоскоче нерви фанам: Міс Іспанія з приголомшливими ніжками і чарівною усмішкою

Стартові хвилини видались не надто вдалими для Кепи. Вже на 4-й хвилині дебютант пропустив гол, однак арбітр скасував взяття воріт через фол в атаці. Далі Вінісіус травмувався й не зміг продовжувати матч, його замінив Хоселу.

Свіжий форвард забив, але суддя знову скасував гол, цього разу через офсайд. Сельта несподівано була ближчою до гола в першій половині (0.68 xG проти 0.19) попри те, що поступалася у володінні м'ячем (34/66).  

По перерві Реал оговтався та почав загострювати гру, підводила лише реалізація. Вальверде пробив поруч з каркасом після точної передачі від Беллінгема, далі сам Джуд спіткнувся об м'яч впритул до воріт господарів. Ще й Родріго не реалізував пенальті на 68-й.

Мадридці таки дотиснули "кельтів" на 81-й хвилині. Після розіграшу кутового Хоселу скинув Беллінгему, а той пробив кіпера. Для новачка "бланкос" цей гол став четвертим у 3-х матчах за новий клуб.

Реал здобув максимум (9) очок за підсумками стартових трьох турів та очолює турнірну таблицю Прімери. Сельта йде 16-ю з одним балом в активі.