УКР РУС

Челсі з Мудриком у більшості програв Вест Хему – найдорожчий новачок "синіх" став антигероєм

20 серпня 2023 , 20:38 / Читать на русском

Вест Хем приймав Челсі у рамках 2-го туру англійської Премʼєр-ліги.

АПЛ. Тур 2

Вест Хем – Челсі – 3:1

Голи: Агерд, 7, Антоніо, 53, Пакета, 90+6 – Чуквуемека, 29

Нереалізований пенальті: Фернандес, 42

Вилучення: Агерд, 68

Господарі дуже вдало розпочали поєдинок та розмочили рахунок ще на 7 хвилині. Центральний захисник Агерд після подачі з кутового виграв боротьбу на другому поверсі та переправив мʼяч під ліву стійку. 

Евертон на очах Миколенка розгромно програв Астон Віллі

Невдовзі Чуквуемека прокрався крізь двох опікунів у штрафному майданчику та поцілив у володіння Ареола, відновивши паритет. Соучек збив у підкаті Стерлінга й привіз пенальті у ворота Вест Хема. Ареола врятував свою команду, парирувавши 11-метровий у виконанні Фернандеса.

Одразу по перерві на полі зʼявився український вінгер Михайло Мудрик, який замінив травмованого Чуквуемека. Проте йому довелося спостерігати за тим, як Вест Хем забиває знову. Дісасі втратив мʼяч у центрі поля, Ворд-Праус віддав на хід Антоніо, який завершив атаку результативним ударом. 

Мудрик віддав розрізну передачу, яка вийшла надто сильною, тому першим на мʼячі опинився не Джексон, а голкіпер господарів. Українець продовжував бути активним в атаці та кілька разів виводив партнерів на ударні позиції. 

Агерд у брутальному підкаті зрубав Джексона, за що отримав другу жовту та залишив Вест Хем у меншості. Мудрик мав свій шанс відзначитися, але удар вийшов невдалим. Проте в цьому епізоді Стерлінг забіг в офсайд. На 94-й хвилині Кайседо, який дебютував за Челсі, привіз пенальті. Пакета спокійно реалізував 11-метровий. Зазначимо, що Кайседо повністю провалив свій дебют та часто припускався помилок. Він є найдорожчим трансфером в історії АПЛ.