УКР РУС

Анчелотті оцінив гру Луніна у матчі проти Атлетіка

13 серпня 2023 , 14:11 / Читать на русском

Наставник Реала Карло Анчелотті прокоментував гру українського воротаря Андрія Луніна у стартовому поєдинку Прімери сезону 2023/24.

Лунін у матчі проти басків вийшов у стартовому складі та провів на полі весь поєдинок. Нагадаємо, Тібо Куртуа отримав травму хрестоподібної звʼязки коліна, днями переніс операцію та може пропустити весь сезон.

Реал знайшов конкурента Луніну серед партнерів Мудрика – відомий інсайдер розкрив подробиці

Український голкіпер у цій дуелі зберіг ворота сухими, "бланкос" взяли гору над Атлетіком з рахунком 2:0. "Лунін виглядав дуже добре. Був дуже сконцентрованим. Він був упевнений і залучений в гру. Кепа? Він не гравець Реала. Я не кажу про тих, хто не є гравцями моєї команди", – цитує Анчелотті Marca.

Річ у тім, що, за чутками, Реал близький до підписання воротаря Челсі Кепи Арісабалаги. "Вершкові" нібито розглядають саме іспанського кіпера як основну заміну Куртуа.

Також наставник Реала оцінив дебют Джуда Беллінгема, який забив другий м'яч у ворота суперників з Більбао. "Він єдиний у своєму роді. В ньому багато унікальності", – сказав італійський фахівець.