УКР РУС

"Лікарі працюють з Мудриком", – Ротань розповів про кадрову ситуацію перед поєдинком з Іспанією U-21

26 червня 2023 , 18:12 / Читать на русском

Настаник збірної U-21 Руслан Ротань прокоментував стан здоров'я деяких гравців та розповів про підготовку до поєдинку з іспанцями.

"Що стосується кадрових питань, то наразі лікарі працюють з Михайлом Мудриком. Є невеличкі пошкодження після матчів у Олексія Сича та Максима Таловєрова, але думаю, це не завадить їм зіграти у завтрашньому матчі.

Ротань перед грою з Іспанією U-21: "Немає ідеальних команд"

Забивати голи, мабуть, головне завдання для будь-якої команди. Тому перше, про що має думати футболіст – як ми хочемо забити супернику.

Працюємо над цим практично кожен день, у нас є свої автоматизми, як і у збірної Іспанії, і хочемо це покращити. Для мене буде дуже гарним подарунком, коли побачу свою команду і те, над чим працювали ці роки з самого початку, коли це все буде як на картині показано у таких матчах, як проти Іспанії", – зазначив Ротань на передматчевій прес-конфренції.

Нагадаємо, поєдинок з піренейцями відбудеться завтра, 27 червня. Стартує гра о 21:45 за київським часом. Обидві команди вже мають путівки у плей-офф молодіжного Євро-2023. Залишилося визначити, хто вийде з групи з першого місця.