УКР РУС

Ротань перед грою з Іспанією U-21: "Немає ідеальних команд"

26 червня 2023 , 17:16 / Читать на русском

Наставник молодіжної збірної України Руслан Ротань дав передматчеву прес-конференцію напередодні поєдинку з іспанцями на Євро-2023.

Нагадаємо, і "синьо-жовті", і "Фурія Роха" вже забезпечили собі вихід з групи. Однак поєдинок 27 червня визначить, хто посяде перше місце у квартеті.

Ротань після перемоги над Румунією U-21: "Великі компліменти нашій команді"

"Ми добре знаємо один одного. Те, що іспанці грають у структурний, агресивний футбол, у третій зоні дуже чудово контролюють м'яч – ми це прекрасно розуміємо. Вони мають у своєму складі чудових виконавців. Як тільки відбулося жеребкування, казав, що Іспанія – фаворит, і це дуже потужна команда з сильними виконавцями.

Вважаю, що матч буде виснажливим для нас у фізичному плані. Іспанці будуть більше контролювати м'яча, але ми до цього готуємося. Ми не маємо відходити від своєї гри, структури і треба намагатися нав'язати йому свою через жорсткіші дії у середині поля, контролі м'яча. І взагалі у цьому матчі, мабуть, буде важливим і характер команди через спеку.

Слабкі сторони в Іспанії? Немає ідеальних команд. Є виконавці, є вимоги головного тренера збірної Іспанії, до яких прагне вся команда. Гадаю, що у таких збірних, які мають чудових виконавців, теж є слабкі сторони. Ми їх у принципі добре знаємо. Хочу, щоб у завтрашньому матчі ми ці слабкі сторони використали", – сказав Ротань під час передматчевої прес-конференції.