УКР РУС

"Я зробив помилку": Неймар зізнався вагітній дівчині у зраді – футболіст порушив дивну угоду

22 червня 2023 , 14:34 / Читать на русском

Нападник ПСЖ Неймар опублікував допис в соціальних мережах з вибаченнями перед своєю вагітною дівчиною Бруною Б'янкарді.

Останнім часом у ЗМІ почали ширитися чутки щодо ймовірної зради зіркового футболіста його вагітної дівчини. Бразильця звинувачують в побаченні з блогеркою Фернандою Кампос. Під час цього він нібито порушив одну з умов угоди за якою може зраджувати Б'янкарді. Вчора, 21 червня, Неймар опублікував пост в Instagram, де зізнався, що намагається "виправдати невиправдане".

Неймара заманюють у Саудівську Аравію космічною зарплатою – навіть Роналду отримує менше

"Брю, я роблю це для нас двох і нашої родини. Намагаюся виправдати невиправдане. Не треба було. Але ти потрібна мені у нашому житті. Я бачив, наскільки ти була відкрита, як сильно ти страждала від усього цього і як сильно ти хочеш бути поруч зі мною. І я поруч з тобою.

Я зробив помилку. Посмію сказати, що я роблю помилки щодня, на полі та поза ним. Але помилки в особистому житті я вирішую вдома, наодинці з родиною та друзями... Все це дійшло до однієї з найбільш особливих людей у ​​моєму житті. Жінка, про яку я мріяв – поруч, вона мати моєї дитини. Це вплинуло на твою сім’ю, яка тепер є і моєю сім’єю. Брю, я вже просив вибачення за свої помилки, за непотрібну експозицію, але відчуваю себе зобов’язаним публічно підтвердити це. Якщо приватна справа стала публічною, то вибачення мають бути оприлюднені.

Я не уявляю себе без тебе. Я не знаю, чи в нас вийде, але впевнений, що хочу спробувати. Наша мета переможе, любов до нашої дитини переможе, а любов один до одного – зміцнить нас. Я люблю тебе", – написав Неймар. 

Нагадаємо, пара уклала угоду згідно з якою Неймар може спати з іншими жінками, дотримуючись певних умов. Зокрема, футболіст повинен поводитися стримано, не вступати в статевий акт без контрацепції та не цілувати обраниць в губи.