УКР РУС

Німеччина – Україна: на матчі пройде флешмоб-подяка за "Леопарди"

12 червня 2023 , 17:31 / Читать на русском

Гуманітарний штаб "Рестовратор. Картопляні війська" збирається провести акцію під час спарингу між збірними Німеччини та України.

"Ми плануємо провести навколо матчу Німеччина-Україна акцію під назвою "Tanke Schön". Ні, не почулося, саме літера "Т" перша, так ми дякуємо німецькому урядові за танки "Леопарди" й просимо не припиняти допомагати.

"Я вже забивав німцям на Олімпійському": Ярмоленко розкрив вимогу Реброва у товариській грі

Художник Єрмоленко створив банер, який піднімемо на секторі Везер-Штадіон. Також плануємо на 24 хвилині проскандувати "Танкешьон" кілька разів, якщо вдасться, то трибуна на трибуну.

Перед матчем хочемо зробити збір для постраждалих в Херсоні та ампутантів у шпиталях. У неділю після офіційного тренування збірної плануємо провести координацію з фанатами у барі неподалік стадіону, поспілкуватися на тему національної команди, на зустріч прийде прес-аташе збірної Олександр Гливинський, я розіграю атрибутику. В понеділок призначений матч між уболівальниками, на ньому від нас призи отримfють найкращі гравці.

Також виставлю на аукціон м'яч і футболку з автографами Андрія Шевченка, Ігоря Бєланова та Олега Блохіна", – написав Микола Васильков у своєму Instagram.