УКР РУС

Бомбардир, за яким полює Реал: "Мама спалила мої бутси"

9 червня 2023 , 17:35 / Читать на русском

Нігерійський вінгер Вільяреала Семюель Чуквуезе відверто розповів про дитинство у злиднях та підтримку одноклубників.

У сезоні, що завершився, Чуквуезе провів за "жовту субмарину" 48 поєдинків у всіх турнірах, відзначившись 12 голами та 10 асистами. Зараз ЗМІ говорять про зацікавлення до бомбардира від кількох європейських грандів. Зокрема, мова йде про Реал та Мілан.

Луніна виштовхують за двері – Реал вже домовився з новим дублером Куртуа

Сам Чуквуезе ці чутки не коментує. Натомість висловлює вдячність своїй теперішній команді та одноклубникам. "Пау Торрес – мій брат. Він завжди не дозволяв мені сидіти вдома, хоч я не розмовляв іспанською і не розумів її. Думаю, Вільяреал – це найкраще, що могло зі мною статися. Я ніколи не дізнаюся, як би все було, якби мене врешті-решт вибрав Арсенал", – цитує Чуквуезе Marca.

Також гравець збірної Нігерії пригадав дитинство у злиднях: "Моя мати хотіла, щоб я ходив до школи і тренувався. Але я сказав їй, що хочу зосередитися на лише на футболі. Тоді вона спалила мої бутси і форму.

Моє дитинство було нелегким. Я з бідної сім'ї. Важко прийти зі школи додому і не мати нічого їсти. Мені доводилося ходити до друзів, щоб щось покласти в рот або навіть попити води".