УКР РУС

Тайсон красиво підтримав Україну – символічне фото від екс-зірки Шахтаря

9 червня 2023 , 09:58 / Читать на русском

Вінгер ПАОКа Тайсон не забуває, де провів тривалий період свого життя.

Тайсон вирішив підтримати Україну, яка вже понад рік страждає від повномасштабного вторгнення загарбницької росії. Футболіст опублікував у своєму Instagram фото у футболці збірної України. 

Будинок батьків Караваєва в Херсоні постраждав унаслідок підриву Каховської ГЕС

Екс-легіонер Шахтаря та Металіста був небагатослівний. Він написав лише слово "Україна" та додав кілька сердечок. Варто зауважити, що Тайсона свого часу мали шанс натуралізувати, але він відмовився, адже хотів грати за рідну Бразилію.

Нагадаємо, вінгер провів в Україні понад 10 років. У 2010-му він став гравцем харківського Металіста, а у 2013 році перебрався у донецький Шахтар. Тайсон покинув "гірників" аж у 2021-му. 

Зазначимо, українці продовжують боротися з рашистами, які цілеспрямовано чинять геноцид на нашій території. У ніч проти 6 травня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. Тепер мешканці міста змушені покидати власні домівки, рятуючись від затоплення.

Рівень води в Каховському водосховищі стрімко знижується, що є додатковою загрозою для тимчасово окупованої Запорізької АЕС. Вода з Каховського водосховища необхідна для того, щоб станція отримувала підживлення для конденсаторів турбін і систем безпеки ЗАЕС.