УКР РУС

Інтер переграв Сассуоло та зробив заявку на віце-чемпіонство у Серії А

13 травня 2023 , 23:38 / Читать на русском

Інтер приймав Сассуоло у 35-му турі Серії А. Звіт матчу читайте на Спорт 24.

Серія А. 35-й тур

Інтер – Сассуоло – 4:2

Голи: Лукаку, 41, 89, Трессолді, 55, Мартінес, 58 – Енріке, 63, Фраттезі, 77

Напередодні "нерадзуррі" здолали Мілан у першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів. У чемпіонаті Італії Наполі достроково оформив чемпіонство, тож уся інтрига розгорілася у боротьбі за срібло між Ювентусом, Лаціо та Інтером. Сассуоло не претендує на місце в зоні єврокубків, проте впевнено йде в середині турнірної таблиці.

Інтер знищив Мілан на очах Шевченка та зробив заявку на фінал Ліги чемпіонів

Берарді та Хоакін Корреа обмінялися голами на старті першого тайму. Щоправда, обидва забиті м'ячі скасували через офсайд. Команди мали достатньо моментів, втім реалізувати бодай один з них вдалося господарям. Перед свистком на перерву Лукаку "розмочив" рахунок. 

У другій половині Трессолді забив у власні ворота, а Лаутаро Мартінес довів рахунок до непристойного. Матеус Енріке та Давіде Фраттезі своїми голами ледь не врятували "нероверді" від поразки. Втім останнє слово було за господарями. Лукаку поставив крапку у матчі – 4:2.

Отже, Інтер зрівнюється за очками з Ювентусом (2-3 місця). У "зебр" ще є матч в запасі, втім вони можуть знову втратити 15 очок після розгляду апеляції у справі про фінансові махінації. Сассуоло йде 13-м.