УКР РУС

"Кусок гі*на": президентка Руху обіцяє "гарячий прийом" українофобній блогерці зі Львова

10 травня 2023 , 19:43 / Читать на русском

Львівська блогерка Христина Горун під ніком "чорна мамба" вляпалась у скандал.

Горе-блогерка "чорна мамба" образила українських військових та заявила у своєму Instagram, що не вірить в нашу перемогу у війні з росією.

"Я русскій": зрадник з "Українських отаманів" вихваляє окупантів за кордоном

Христина Горун стала на захист скандальних молодиків, які слухали пісні українофоба Григорія Лєпса в центрі Львова і неадекватно відреагували на зауваження. Дівчина заявила, що ніхто не зможе заборонити їй слухати російських виконавців та водночас назвала творчість кількох українських артистів несмаком.

"Примітивна мерзота, кажуть ти любиш відвідувати "Emily Resort" (5-зірковий курортний готель під Львовом, який належить сім'ї Григорія Козловського – ред. прим. Спорт 24). Тепер на тебе там "чекають з особливою любов'ю". Гадаю, ти побачиш цю сторіс, ти все сьогодні бачиш", – написала Юлія Думанська у своїй сторіс Instagram.

"Львів, перепрошую, що це за кусок гі*на? Може, її в госпіталь завезти і показати, як наші захисники повертаються з війни?", – йдеться в іншій сторіс Думанської.

За інформацією Вголос, мати скандальної блогерки Горун Галина Романівна працює в Державному університеті внутрішніх справ у Львові.