УКР РУС

Фіорентина пробилась до фіналу Кубка Італії – долю трофея вирішуватимуть екс-зірки Шахтаря

27 квітня 2023 , 23:55 / Читать на русском

Фіорентина приймала Кремонезе у матчі-відповіді півфіналу Кубка Італії. Звіт матчу читайте на Спорт 24.

Кубок Італії. Півфінал. Другий матч

Фіорентина – Кремонезе – 0:0 (перший матч 2:0)

У першому поєдинку Кубка Італії "фіалки" святкували перемогу 2:0. Проте після тієї зустрічі Фіорентина показувала доволі сумнівні результати – у 5 поєдинках вона здобула лише одну перемогу, двічі програла та двічі розписала нічию.

Інтер вигриз перемогу над Ювентусом та пробився у фінал Кубка Італії

Перший тайм команди провели доволі в'яло. Втім, "фіалки" мали кілька натяків на небезпечні моменти. Удару Мілінковіча після кутового не вистачило точності, а зі спробою Ігоря впорався голкіпер. Натомість Кремонезе не завдав у площину воріт суперника жодного удару.

У другій половині зустрічі команди вирішили не відмовлятись від спокійної манери ведення гри. Більше того, Кремонезе забрав м'яч під свій контроль та намагався скоротити відставання. Проте, ближчою до гола була все ж Фіорентина – Гонсалес змарнував чи не найбільш небезпечний епізод у поєдинку.

Отже, Фіорентина святкує прохід до фіналу Кубка Італії. У вирішальному поєдинку їй доведеться помірятися силами з Інтером, який у півфінальних дуелях пройшов Ювентус.

До слова, обидва фіналісти мають у своїх складах колишніх гравців донецького Шахтаря. Кольори Інтера захищає Мхітарян, а у Фіорентини серед екс-гірників є Додо.