УКР РУС

Вацко прогнозує, що відставка Луческу близько: "Боляче дивитися на нинішнє Динамо"

18 квітня 2023 , 12:19 / Читать на русском

Відомий журналіст Віктор Вацко вчергове розніс вщент гру київського Динамо під наставництвом Мірчі Луческу.

"Мені особисто боляче дивитися на нинішнє Динамо. Останній матч УПЛ із Рухом. Проти Динамо вийшов суперник, який два сезони тому грав у Першій лізі. Суперник, у якого половина складу – діти.

Майбутнє Луческу в Динамо: стало відомо, коли тренеру оголосять вердикт

Вся оборонна ланка. Роман – 20 років. Слюсар – 20 років. Дідик – 20 років. Замість Дідика на 11-й хвилині вийшов 19-річний захисник Холод, який напередодні зіграв 90 хвилин у Києві в матчі U-19. Його автомобілем привезли до Львова, бо не було центральних захисників у запасі. І що проти цієї оборони створює Динамо?

Рух з дітьми в обороні, з тренером, який лише третій матч в УПЛ, зіграв проти Динамо сміливо і агресивно. Під тиском передостанньої команди чемпіонату кияни не могли вийти з оборони через контроль м'яча. Часом просто тупо вибивали м'яч. Це нонсенс! Динамо Київ! Історія, традиції, слава, школа. Де швидкість? Де гострота? Де фланги?

Наступного сезону прогнозую нового головного тренера в Динамо. Я думаю, що Луческу – out. Бачу, що він "порожній". Динамо під керівництвом цього Луческу скочується до рівня середняка українського чемпіонату.

Я за себе скажу: такого слабкого Динамо – невиразного, невпевненого в собі, я не пам’ятаю за все своє життя. Я свідомо дивлюся матчі киян з року десь 1985-го", – заявив коментатор в ефірі авторської програми Вацко on air.

Нагадаємо, підопічні Луческу втратили очки у виїзному поєдинку проти Руха (1:1). Зараз кияни розташувалися лише на 4 щаблі УПЛ, відстаючи від першого місця на 12 очок. Лідирує у турнірній таблиці Шахтар.