УКР РУС

Вацко: Павелко говорить, що з Ребровим вже домовились

17 квітня 2023 , 18:23 / Читать на русском

Відомий журналіст Віктор Вацко повідомив, що перемовини УАФ зі Сергієм Ребровим щодо посади наставника збірної України з футболу добігають завершення.

"Маю інформацію із нашого футбольного капітолія, що Андрій Васильович (Павелко – прим.) ходить задоволений і говорить, що з Ребровим вже домовились.

Ребров відреагував на чутки про щедру пропозицію від УАФ

І завершальний етап, наскільки я зрозумів – юридично-економічні нюанси контрактів іспанських помічників Реброва. Я думаю, що все це незабаром фіналізують.

Наші футбольні очільники очікують, що 2-3 тижні, і про все можна буде оголошувати вже офіційно, тобто все буде підписано. Мова іде про два цикли – до Євро-2024 та до чемпіонату світу з футболу-2026", – сказав медійник в ефірі авторської програми Вацко Live.

Нагадаємо, перший поєдинок євровідбору "синьо-жовті" провели під наставництвом Руслана Ротаня. Україна з рахунком 0:2 поступилася Англії. Сергій Ребров наразі очолює Аль-Айн з ОАЕ. Контракт українського фахівця з еміратським клубом чинний до літа 2023 року. Раніше ширилися чутки, що угода Сергія Станіславовича з УАФ буде розрахована на 10 років, але тренер спростував цю інформацію.