УКР РУС

Ярмоленко курйозним асистом вивів Аль-Айн у фінал Кубка Президента – відео

15 квітня 2023 , 00:11 / Читать на русском

Аль-Айн мінімально здолав Аль-Васл у матчі-відповіді півфіналу Кубка Президента ОАЕ.

Кубок Президента ОАЕ. 1/2 фіналу

Аль-Айн – Аль-Васл – 1:0 (перший матч – 0:0)

Гол: Ерік, 23

Вилучення: Халід Ейса, 29 – Бенламрі, 86 

Перший матч на арені Аль-Васла завершився сухою нічиєю, тож володар путівки у фінал Кубка Президента ОАЕ визначався вдома у Реброва і Ярмоленка. Український вінгер вийшов на поле з перших секунд матчу і ближче до екватора тайму виправдав довіру від Сергія Станіславовича. 

Ярмоленко забив уперше з лютого та допоміг Аль-Айну здобути розгромну перемогу

Здавалося, Ярмоленко намагався замкнути простріл партнера, але не влучив по м'ячу, який по дивовижній траєкторії зрикошетив до Еріка – 1:0. Хай там як, Андрій відзначився 15 результативною дією за 26 матчів у футболці Аль-Айна (9 голів та 6 асистів).

Вже незабаром кіпер команди українців Халід Ейса зіграв рукою за межами штрафного, напросившись на пряму червону. Ребров замінив його резервним воротарем Мохамедом Абу Сандахом.

Ярмоленко пішов з поля на екваторі другої половини. Невдовзі гравці Аль-Айна забили вдруге, однак арбітр скасував гол через порушення після перегляду VAR. Аль-Васл догравав матч також вдесятьох. На 86-й хвилині Бенламрі заробив другий "гірчичник" та вирівняв сили. Зрештою, до фінального свистка командам так і не вдалося змінити рахунок.

Аль-Айн пробився у фінал Кубка Президента, де зіграє проти переможця пари Аджман – Аль-Шарджа. Востаннє команда Реброва вигравала цей турнір у 2018-му.