УКР РУС

Роналду офіційно спекався головного тренера Аль-Насра

13 квітня 2023 , 17:45 / Читать на русском

На тренерському містку Аль-Насра відбулася заміна.

Саудівський футбольний клуб оголосив про припинення співпраці з головним тренером Руді Гарсією за обопільною згодою у своєму Twitter.

Роналду незадоволений тренером Аль-Насра – наставник ризикує втратити роботу

59-річного французького фахівця замінить на посаді Дінко Єлічіч – донедавній наставник юніорської команди Аль-Насра U-19. Офіційну причину розірвання контракту з Руді Гарсією клуб наразі не пояснив. Втім раніше ЗМІ повідомляли, що на відставці французького коуча наполягала головна зірка команди – Кріштіану Роналду.

Португалець був незадоволений його підходом до роботи й тим, як він розбудовує команду. Останньою краплею для Кріштіану став матч проти Аль-Фейха, який завершився з рахунком 0:0. Ця нічия дозволила головному конкуренту команди Роналду у боротьбі за чемпіонство, Аль-Іттіхаду, збільшити відрив до трьох очок. Після гри португалець лютував, кричав на суперників та відмовився від традиційних рукостискань. 

Додамо, до завершення чемпіонату Саудівської Аравії залишилося 7 турів. Тож Аль-Наср має непогані шанси завоювати бажаний трофей.

Цікаво, що у минулому клубі, Манчестер Юнайтед, Роналду також конфліктував з головним тренером. Зрештою, йому довелося розірвати контракт з "червоними дияволами" та шукати щастя на Близькому Сході.