УКР РУС

Екс-тренер Барселони поглузував над Анчелотті після перемоги над Реалом – вірусне відео

9 квітня 2023 , 15:33 / Читать на русском

Головний тренер Вільяреала Кіке Сетьєн тонко підколов наставника Реала Карло Анчелотті після того, як "жовта субмарина" обіграла мадридців (2:3) у 28 турі Прімери.

Нагадаємо, Вільяреал оформив камбек на Сантьяго Бернабеу (3:2), а вирішальний м'яч забив Семюель Чуквуезе. Після звитяги над "бланкос" гравці "жовтої субмарини", звісно, не стримували емоцій та гучно святкували у роздягальні.

Реал поступився у божевільній перестрілці з Вільяреалом та попрощався з шансами на чемпіонство

У якийсь момент Кіке Сетьєн приєднався до переможних танців і сказав: "Завтра (тобто сьогодні – прим.) буде вихідний". Таким чином коуч потролив наставника Реала Карло Анчелотті. Річ у тім, що керманич "вершкових" сказав таку ж фразу після перемоги його підопічних над Барселоною у півфіналі Копа дель Рей (4:1 за сумою двох матчів).

Додамо, що Сетьєн упродовж кількох місяців очолював "блаугранас" у 2020 році після того, як каталонці звільнили Ернесто Вальверде.

Після яскравої виїзної звитяги Вільяреал піднявся на 5 місце у турнірній таблиці Ла Ліги. Мадридці залишилися другими, відстаючи від Барселони вже на 12 пунктів.