УКР РУС

Європейський клуб суворо покарав українського футболіста за недавню витівку

4 квітня 2023 , 23:00 / Читать на русском

Захисникові хорватського Осієка Євгенові Чеберку не пробачили нещодавній бунт.

Нещодавно український легіонер відмовився їхати на гру проти Рієки, оскільки має пропозицію з МЛС і прагне змінити клубну прописку. Через це Осієк жорстко покарав нахабного оборонця, повідомляє портал Sportske novosti.

Буяльського офіційно покарали за скандальне вилучення після матчу з СК Дніпро-1

"Євген Чеберко був оштрафований відповідно до регламенту клубу. Він тренуватиметься окремо від команди до подальшого повідомлення після того, як сказав тренеру Боріміру Перковічу, що не готовий грати матч проти Рієки, і не хоче їхати з командою.

Осієк завжди правильно ставився до гравця у виконанні його зобов'язань, фінансових боргів до того ж не має. Проявляв чуйність у ситуації, коли його батьківщина була охоплена вихором війни, і на знак підтримки з тієї ж причини він був капітаном команди у поєдинку проти Вараждіна.

Єдине, про що ми просили натомість, то це професійне ставлення, якого, вочевидь, напередодні однієї з найважливіших ігор сезону ми не отримали. Якими б вимогливими не були результати, будь-який вид шантажу, гри на репутації клубу або постановка власних інтересів вище за інтереси Осієка неприпустимі", – йдеться у повідомленні керівництва хорватського клубу.

Додамо, що у поточному сезоні Чеберко результативними діями не відзначився.