УКР РУС

Ротань може стати повноцінним наставником збірної – Ребров зробив неочікуваний вибір

28 березня 2023 , 19:45 / Читать на русском

Руслан Ротань, який зараз є виконувачем обов'язків головного тренера збірної України, може повноцінно очолити національну команду.

Нагадаємо, раніше пресою ширилася інформація, що вже у червні "синьо-жовтих" очолить Сергій Ребров, у якого наприкінці травня завершується котракт з Аль-Айном з ОАЕ.

Збірна України U-21 без шансів програла Італії у розминці перед Євро-2023 – Ротань провів другий матч за добу

Однак Telegram-канал Динамо Киев Inside стверджує, що пріоритетним для Реброва є продовження контракту з арабським клубом. Попри те, що Сергій Станіславович не раз заявляв, що не проти очолити збірну України. Буцімто УАФ і її президентові Павелкові вже навіть відомо про таке рішення легенди Динамо.

За інформацією інсайдера, Руслан Ротань залишиться виконувачем обов'язків головного тренера "синьо-жовтих" і у червневих поєдинках відбору до Євро-2024. А після цього його призначать повноцінним наставником національної команди. Нагадаємо, що Ротань одночасно очолює ще й молодіжну збірну та Олександрію.

16 червня Україна продовжить боротьбу за путівки на чемпіонат Європи поєдинком із Північною Македонією, а 19 червня зіграє проти Мальти.