УКР РУС

Мессі може переїхати за океан – клуби МЛС готові розділити його зарплату

28 березня 2023 , 11:04 / Читать на русском

Зірку ПСЖ та збірної Аргентини Ліонеля Мессі хочуть бачити у своєму чемпіонаті всі клуби МЛС.

Майбутнє капітана збірної Аргентини Ліонеля Мессі досі залишається під питанням. Нещодавно з'явилась інформація, ніби зірковий форвард не бажає продовжувати контракт з ПСЖ та може покинути чемпіонат Франції вільним агентом вже цього літа. Хитким становищем навколо футболіста планують скористатись в МЛС.

Мессі запалив на танцмайданчику – відвертості з дружиною та слем чемпіонів світу

Американський чемпіонат зацікавлений у запрошенні Мессі, адже його трансфер добре вплине на розвиток ліги, залучить більшу аудиторію глядачів та розширить рекламні зв'язки. Проте жодна американська команда не зможе задовольнити фінансові апетити аргентинця, адже за регламентом максимальна зарплата гравця ліги не може перевищувати 6 мільйонів євро на рік. 

Як повідомляє Sport.es, кілька тижнів тому представники американських команд провели засідання, на якому було вирішено ділити фінансування Мессі серед усіх учасників змагання. В північноамериканській лізі беруть участь 29 колективів, тому загальними зусиллями вони зможуть зібрати для форварда солідну зарплату. 

Джерело не повідомляє, який колектив є головним претендентом на зіркового аргентинця, проте раніше була інформація про інтерес з боку Інтера Маямі.

Додамо, що в нинішньому сезоні Ліонель Мессі зіграв за ПСЖ 32 поєдинки у всіх турнірах. Аргентинець забив 18 голів та віддав 17 результативних передач.