УКР РУС

Зінченко прямо на полі "підписав" для Арсенала екс-партнера Ярмоленка – відео загадкової розмови

27 березня 2023 , 17:28 / Читать на русском

Фани Арсенала підозрюють, що Олександр Зінченко після гри з Англією вмовив хавбека Вест Хема Деклана Райса приєднатись до "канонірів".

Після фінального свистка поєдинку кваліфікації на Євро-2024 між Англією та Україною (2:0) футболісти команд звично почали обійматись між собою та ділитись враженнями від гри. Увагу вболівальників найбільше привабив момент за участі Олександра Зінченка та Деклана Райса.

"Сака обіграв мене, але я візьму реванш": Зінченко пригрозив своєму одноклубнику з Арсенала

Глядачі помітили дивну розмову між капітаном "синьо-жовтих" і опорником англійців. Один з фанатів Арсенала запостив в Twitter відео розмови, підписавши: "Зінченко запитав Райса: "Ти приєднуєшся, так?".

Твіт швидко почав ширитись, а вболівальники "канонірів" розірвали мережу потішними припущеннями.

"Ця людина ніколи не перестане працювати: лівий захисник, атакувальний півзахисник, головний вболівальник та скаут команди", – підписав відео користувач. "Мені здається, це було більше твердження, а не питання", – написав інший у відповідь. "Скаутська система Арсеналу – це гравці", – пожартував ще один фан.

Зрештою, Райс дійсно може найближчим часом змінити клубну прописку, адже сам неодноразово зізнавався в бажанні грати у Лізі чемпіонів. Головний тренер Вест Хема припускав, що трансфер опорника стане британським рекордом.

У поточному сезоні Райс відіграв за "молотобійців" 34 поєдинки. Його трансферна вартість оцінюється в 80 мільйонів євро.