УКР РУС

Степаненко: Часу до матчу з Англією мало, а Ротань повинен якнайкраще нас підготувати

22 березня 2023 , 11:05 / Читать на русском

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко поділився враженнями від першого тренування під керівництвом Руслана Ротаня.

"Перше тренування було спрямоване на те, щоб хлопці, які багато грали останнім часом, відновилися. Крім того, у нас була досить довга дорога до Англії. Ті, хто був залучений менше, пограли у футбол і відпрацювали тактичні вправи.

Часу до матчу з Англією в нас мало, а Ротань повинен якнайкраще нас підготувати

Часу до матчу з Англією в нас мало, а Ротань повинен якнайкраще нас підготувати. Тому далі все буде більш насиченим, адже він має згуртувати колектив після довгої перерви і впровадити своє бачення футболу.  

Він – достатньо активний тренер, молодий і енергійний, який багато років грав у футбол і от перейшов на тренерську роботу. Ротань уже має свій досвід, тому розуміє, що зараз він – керманич національної команди, і усвідомлює, яка на ньому відповідальність. Він живе футболом, живе грою з Англією, а ми всі готові йому допомогти. Прилетіли підтримати команду навіть деякі травмовані гравці. Робимо все, щоб здобути гарний результат", – цитують Степаненка на офіційному сайті УАФ.

Нагадаємо, "синьо-жовті" стартують у відборі на Євро-2024 матчем проти Англії 26 березня. А у четвер, 23 березня збірна України проведе спаринг з Брентфордом.