УКР РУС

Мбаппе і Мессі врятували ПСЖ від ганьби – парижани після вильоту з ЛЧ не дають шансів Маліновському

11 березня 2023 , 23:58 / Читать на русском

Брест та ПСЖ закривали суботню програму чемпіонату Франції. Рахунок та звіт про матч читайте на "Спорт 24".

Ліга 1, 27 тур

Брест – ПСЖ – 1:2

Голи: Онора, 43 – Солер, 37, Мбаппе, 90+1

Посеред тижня ПСЖ вилетів з Ліги чемпіонів і мав зривати злість на внутрішній арені. Суперник здавався не надто серйозним – Брест, який бореться за виживання. 

Мудрик вперше відзначився за Челсі – довелося перебороти нову роль, суддів і жадібних партнерів

Мессі і Мбаппе вийшли у основі, але героями були інші люди. 36-річний Серхіо Рамос стелився у підкатах, підчищаючи огріхи партнерів. Рахунок відкрив Карлос Солер, до якого було багато претензій упродовж сезону. Бізот відбив удар Мбаппе перед собою, а іспанець першим прибіг на добивання. 

Перевага ПСЖ протрималась 6 хвилин. Онора з центра поля добіг до воріт Доннарумми і пробив до чергового підкату Рамоса – 1:1. Команда Гальтьє продовжила байдикувати після перерви. Чемпіон Франції не докладав жодних зусиль, щоб зламати оборону Бреста. Фанати господарів не тямилися з радощів, закидуючи поле димовими шашками.

Розв'язка настала аж в компенсований час. Мессі та Мбаппе таки прокинулись, вирвавши для команди перемогу. Лео вчасною передачею вивів партнера на рандеву з кіпером, і Кіліан не підвів – 1:2. Натужна перемога дозволила ПСЖ відірватися від Марселя на 11 очок, але Маліновський завтра ще проведе "українське дербі" проти Страсбура Едуарда Соболя.